Arama Sonuçları
Popüler Kategoriler Tüm kategoriler
Hakkımızda Yardım Merkezi
GELİŞİME AÇIK 16K KELEPİR FARM ÇARI
Zoom yapmak için resmin üzerine tıklayın.
#179384

GELİŞİME AÇIK 16K KELEPİR FARM ÇARI

Arkadaşlar çar 75 lvl. Havası P, atı asker, metin güçlendirmesi M1Çarın içerisinde 3000 ep değerinde kostüm, tılsım ve şebnem var.Güncel olarak oyunda 3-5m'e çözebileceğiniz ucuz iksirlerin süresi bittiği için çar 16k vuruyor. Onlar alındığında 19-20k'yı çok rahat görür.Buna ek olarak, craftı olan şebnemi yaptığınızda ve pet efsunu attığınızda hasar çok rahat 25-26k'ya ulaşacaktır.Elinde 8750 evrimli kdp'si var, çarda epey para eden + basma, sandık efsun vesaire de mevcut. Hiçbirine dokunmadan v...

  • İlan 3 hafta önce oluşturuldu.
  • Kalan süre hesaplanıyor.
  • MilasMt2Satış güvenli ticaret sistemi ile %100 güvendesiniz.
walterwhiteishere walterwhiteishere 1 Başarılı İşlem
2
İlan Ücreti
650.00 ₺

Arkadaşlar çar 75 lvl. Havası P, atı asker, metin güçlendirmesi M1

Çarın içerisinde 3000 ep değerinde kostüm, tılsım ve şebnem var.

Güncel olarak oyunda 3-5m'e çözebileceğiniz ucuz iksirlerin süresi bittiği için çar 16k vuruyor. Onlar alındığında 19-20k'yı çok rahat görür.

Buna ek olarak, craftı olan şebnemi yaptığınızda ve pet efsunu attığınızda hasar çok rahat 25-26k'ya ulaşacaktır.

Elinde 8750 evrimli kdp'si var, çarda epey para eden + basma, sandık efsun vesaire de mevcut. Hiçbirine dokunmadan vereceğim.

Son olarak, çarın yanında 45'e kadar kasılmış bklarına münzevisine kadar her şeyi hazır şamanını da hediye edeceğim. Çok rahat iki skill'i de p açabilirsiniz.

Bu hesap ile oyunda çok rahat lusifer, kızıl orman, doyum farmı yaparak günde 100-150m kasıyorum. Bu miktar ile de 1k ep daha alındığında çarın hasarı çok daha fazla olacaktır.

Ek bilgi almak için buradan ulaşabilirsiniz, dilerseniz dc üzerinden yayın açarak da gösterebilirim çarı. Hayırlı alışverişler.

10
Genel Ortalama
10
Güvenilirlik
10
Teslimat
10
İletişim
10
Memnuniyet
Satıcı değerlendirmesi nedir ?

Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.

Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?

Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların MilasMt2Satış seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.