Arama Sonuçları
Popüler Kategoriler Tüm kategoriler
Hakkımızda Yardım Merkezi
75 LEVEL DOLU SAVASCI!
75 LEVEL DOLU SAVASCI!
75 LEVEL DOLU SAVASCI!
Zoom yapmak için resmin üzerine tıklayın.
#183606

75 LEVEL DOLU SAVASCI!

-KOSTÜM, KOSTÜM BAŞLIĞI, SİLAH FİŞİ VE BİNEĞİ PERMADIR, HEPSİ 3/3, BİNEK 5/5 EFSUNDUR, 5 GÜNLÜK KAHRAMANLIK, 13 ER GÜNLÜK EBEDİ AŞK VE NAZAR TILSIMI VAR.-FOTOĞRAFTA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE 50 ORT 13K EVRİM BİR KİN KILICI VAR, DİĞER İTEMLERİ GENEL OLARAK +6 20 ÖLÜMSÜZLÜ FULL CATALIK, +9 ŞAHİN VE +9 ASLAN İKİ ADET KALKANI VAR., K ENVANTERİ, ÇARDAKİ EŞYALAR, + BASMALAR DOLU DOLUDUR.-İSTENİLEN DAHA FAZLA DETAY ÖZELDEN VERİLİR, ÇARA HARCANAN EP ZATEN 9-10K CİVARI, ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN....

  • İlan 6 gün önce güncellendi.
  • Kalan süre hesaplanıyor.
  • MilasMt2Satış güvenli ticaret sistemi ile %100 güvendesiniz.
deathking16 deathking16 15 Başarılı İşlem
4
İlan Ücreti
400.00 ₺

-KOSTÜM, KOSTÜM BAŞLIĞI, SİLAH FİŞİ VE BİNEĞİ PERMADIR, HEPSİ 3/3, BİNEK 5/5 EFSUNDUR, 5 GÜNLÜK KAHRAMANLIK, 13 ER GÜNLÜK EBEDİ AŞK VE NAZAR TILSIMI VAR.

-FOTOĞRAFTA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE 50 ORT 13K EVRİM BİR KİN KILICI VAR, DİĞER İTEMLERİ GENEL OLARAK +6 20 ÖLÜMSÜZLÜ FULL CATALIK, +9 ŞAHİN VE +9 ASLAN İKİ ADET KALKANI VAR.

, K ENVANTERİ, ÇARDAKİ EŞYALAR, + BASMALAR DOLU DOLUDUR.

-İSTENİLEN DAHA FAZLA DETAY ÖZELDEN VERİLİR, ÇARA HARCANAN EP ZATEN 9-10K CİVARI, ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

Satıcı değerlendirmesi nedir ?

Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.

Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?

Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların MilasMt2Satış seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.